NYHEDER

Den årlige internationale GE Digital Energy konference 2015 var i år henlagt til Frankfurt midt i Europa. Konferencen afholdtes fra d. 8. – 11. Juni 2015 i “Kap Europa” ved Frankfurter messen. Læs mere >

I 2015 afholder vi den årlige Skandinaviske Smallworld Bruger konference i Oslo på det klassiske Grand Hotel Læs mere >

Fibia P/S og breakoutimage A/S har indgået aftale om levering af en samlet Smallworld løsning fra GE Digital Energy til planlægning, projektering, implementering og dokumentation af eksisterende og fremtidig fiber infrastruktur i Danmark. Læs mere >

Little Sun gør en stor forskel for mennesker uden adgang til lys. Berhanu er 61 år og hjælper til med at forsøge familien. Han malker sin ko allerede før solen står op, og han er blevet så erfaren, at han er blevet vant til at malke i mørket. Men alderen er så småt ved at indhente Berhanu, og et enkelt fald i mørket på vej til koen kan betyde en brækket hofte eller det der er værre. Familien har ikke råd til at miste en vigtig indtægtskilde, og Little Sun hjælper Berhanu og resten af familien med at holde sig på fode, også økonomisk.   

Er du interesseret i at vinde en LittleSun Charger kan du deltage i vores lotteri. Vi har 5 styks på højkant. Alt du skal gøre er at skrive til cra@breakoutimage.dk, og så er du med i konkurrencen.

D. 18-21 april bliver den den største Smallworld konference i 2016 afholdt, i det skønne Sorrento, Italien. Dette er konferencen hvor I kan få dels en detaljeret opdatering på udviklingen i jeres Smallworld platform og de tilhørende brancherettede produkter, men også omkring de spændende visioner og planer som GE har for avancerede løsninger til forsyningsbranchen.
Endeligt er konferencen også en rigtigt god lejlighed til at mødes med andre Smallworld kunder, ikke bare fra Skandinavien, men fra det meste af verden.
Som sædvanligt arrangerer breakoutimage en lille middag den første aften for vores danske kunder. 

Se den spændende agenda her: http://gegridsolutionssummit.com/home/page/agenda

Du kan allerede nu tilmelde dig her: http://gegridsolutionssummit.com/home/page/attend

Tøv ikke med at kontakte cra@breakoutimage.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp med noget angående konferencen. 

Vores kerneteam af udviklere og supportere har netop været på et intensivt kursus hos GE Smallworld i Cambridge i England, for at blive certificerede eksperter i opgraderingen til den seneste udgave af Smallworld, version 5. Alle deltagere bestod selvfølgelig med bravour så stort tillykke med de erhvervede kompetencer.

Vi er derfor klædt rigtigt godt på til at hjælpe jer videre med jeres Smallworld installation og få den opgraderet til den nye platform. Kontakt os for et møde ang. de nye muligheder med version 5 og en hurtigt analyse af hvad I kan forvente på netop jeres installation. Vi vil løbende fortælle om de nye muligheder på version 5 platformen.

På GE Grid Solutions International Software Summit i april i Sorrento blev breakoutimage kåret til årets “Sales Growth Partner”. Det var et stærkt felt, og vi er stolte af vores flotte pris. Prisen er et udtryk for, at vi i samarbejde med vores kompetente kunder formår at skabe gode løsninger på komplekse problemstillinger.

På konferencen blev der præsenteret en lang række spændende tiltag, som vi glæder os til at præsentere for jer i de kommende uger og måneder. Og så ser vi frem til endnu et år med godt samarbejde hele vejen rundt.

GE har lavet et lille tilbageblik på konferencen i Sorrento som du kan se her:https://www.youtube.com/watch?v=xPRIhHjz24k

Årets tema er “Digitalisering og Interoperability”. Digitalisering og udveksling af data sætter krav til kvalitet for at opnå økonomiske resultater og skarpe analyser. 

Vi har samlet et stærkt hold af kunder, der hver især præsenterer konkrete eksempler på, hvilke udfordringer de har med projekter, og hvordan de skaber resultater.    

Som sædvanligt vil GE Grid Solutions også være repræsenteret på konferencen. De vil både stå for at holde oplæg samt være behjælpelige med svar på smallworld-relaterede spørgsmål. Vi glæder os meget til at høre fra dem igen i år!

Den nordiske smallworld brugerkonference er en oplagt mulighed for at blive inspireret og til at få netværket.

Praktisk

Hele konferencen bliver afholdt på Glo Hotel Sello, Espoo i Finland. Hvis I tilmelder jer inden d. 19. august får I billetterne for kun €370. Ønsker I at overnatte på hotellet, kan I få 10% rabat på jeres overnatninger ved brug af koden “2809SPATIAL”. 

Glo Hotel Sello

Tilmelding til konferencen sker her: her 

Konferencemiddag

Konferencemiddagen bliver i år afholdt i historiske omgivelser på Suomenlinna / Sveaborg. Fortet ligger på en ø tæt på Helsinki, og blev i 1748 bygget af svenskerne for at beskytte deres territorium. Fortet har tidligere været under russisk kommando, men er nu i dag ejet af Finland. Fortet er på UNESCO’s verdensarvsliste som unik militær arkitektur.   

Vi vil med glæde assistere, hvis I ønsker hjælp vedrørende booking af hotelovernatning eller konferencebilletter. I kan skrive til hso@breakoutimage.dk, hvis dette er tilfældet.

Husk også, at alle foredragsholdere får gratis deltagelse til konferencen. Ønsker du at holde et oplæg, så kan du skrive til lsc@breakoutimage.dk 

Vi ses i Finland!

DAY 1. Wednesday 28th   DRAFT, changes possible

 8:30 Registration and morning coffee

 9:00 Spatialworld – Introduction & Welcome

 9:15  Keynote speaker, Ville Koivuranta, Sharper Shape – Drone based infrastructure inspections

10:00 Rolf Hillestad (Smallworld Systems) – Cheap and easy mapping with drone deploy

10:30 Coffee break

10:50 Morten Moe (Smallworld Systems) Trude Nordland Kvenild (Get) – Network consolidation: converting data from other NIS to Smallworld

11:20 Juha Tuomaala/Jouni Mansikkamäki, NLSF – Digitalization leap in NLS with Smallworld GIS

12:00 Christofer Fransson, Ellevio – Data export to ADMS. Technical overview and issues with data quality.

12:30 Lunch

13:30 Dave Bolsdon, GE  – Smallworld Business update and version 5(.1) experiences.

14:00 Panel discussion – Key take-aways from upgrades to Smallworld version 4.3 and heading towards 5.1

14.30 Tapio Hínden – DNA Interoperability challenges for telco operators

15:00 Coffee break

15:20 Smallworld Systems – Smallmap update: utilisation, new features and use cases

15:50 Lassi Tani/Petri Nisumaa, Spatialworld – Smallworld and FME interoperability

16:30 End of day 1

Evening event at World Heritage Site Suomenlinna

DAY 2. Thursday 29th  DRAFT, changes possible

 8:30 Morning coffee

 9:00 Lasse Mederud, Geomatikk – How the application “Stolpekontroll” (Pole Inspection) help inspectors save time and increase data quality

 9:30 Morten Kjøren, Trønderenergi Elektro – Street Lights maintenance for municipalities

10:00 Ilkka Vanhamaa, NLSF – Topographic DB and open data in NLS

10:30 Coffee break

10:50 Dave Bolsdon, GE – NI, ME

11:30 Jüri Lippus, Affecto – Data quality and interoperability

12:00 All involved, others networking – Annual User Group Meeting

12:30 Lunch

13:30 N. N. – Using LNI in service delivery processes

14:00 BOI & SPW – Business analysis and reporting

14:30 Spatialworld – End of the event, farewell words

14:35 -> All   If not in a hurry last chance for networking