NORDISK SMALLWORLD BRUGERKONFERENCE I HELSINKI 28.-29 SEPTEMBER

Årets tema er “Digitalisering og Interoperability”. Digitalisering og udveksling af data sætter krav til kvalitet for at opnå økonomiske resultater og skarpe analyser. 

Vi har samlet et stærkt hold af kunder, der hver især præsenterer konkrete eksempler på, hvilke udfordringer de har med projekter, og hvordan de skaber resultater.    

Som sædvanligt vil GE Grid Solutions også være repræsenteret på konferencen. De vil både stå for at holde oplæg samt være behjælpelige med svar på smallworld-relaterede spørgsmål. Vi glæder os meget til at høre fra dem igen i år!

Den nordiske smallworld brugerkonference er en oplagt mulighed for at blive inspireret og til at få netværket.

Praktisk

Hele konferencen bliver afholdt på Glo Hotel Sello, Espoo i Finland. Hvis I tilmelder jer inden d. 19. august får I billetterne for kun €370. Ønsker I at overnatte på hotellet, kan I få 10% rabat på jeres overnatninger ved brug af koden “2809SPATIAL”. 

Glo Hotel Sello

Tilmelding til konferencen sker her: her 

Konferencemiddag

Konferencemiddagen bliver i år afholdt i historiske omgivelser på Suomenlinna / Sveaborg. Fortet ligger på en ø tæt på Helsinki, og blev i 1748 bygget af svenskerne for at beskytte deres territorium. Fortet har tidligere været under russisk kommando, men er nu i dag ejet af Finland. Fortet er på UNESCO’s verdensarvsliste som unik militær arkitektur.   

Vi vil med glæde assistere, hvis I ønsker hjælp vedrørende booking af hotelovernatning eller konferencebilletter. I kan skrive til hso@breakoutimage.dk, hvis dette er tilfældet.

Husk også, at alle foredragsholdere får gratis deltagelse til konferencen. Ønsker du at holde et oplæg, så kan du skrive til lsc@breakoutimage.dk 

Vi ses i Finland!

Share :