Inddatering og vedligehold af data via The Drawing Office

Det er med stor fornøjelse, at breakoutimage kan annoncere, at der nu via The Drawing Office tilbydes spidskompetencer indenfor digitalisering af forsyningsnettet i GIS, bl.a. indenfor følgende områder:

• Data fra papir til GIS
• Data fra vektor datakilder, f.eks. DXF, DSFL eller Shape ind i GIS
• Oprydning i eksisterende GIS data

Når et GIS system etableres og drives, er det omkostningerne til digitalisering og dataindlæsning, der er langt de største. De overgår langt omkostningerne til f.eks. drift af servere og til licenser til softwareleverandører. Derfor er det vigtigt og ofte forretningskritisk, at digitaliseringsindsatsen følges helt til dørs. Forsyningsselskaber fokuserer i stigende grad på kerneydelserne, der primært omfatter leverance af den pågældende forsyningsart. Aktiviteter som inddatering af data i GIS bliver i højere grad lagt ud til eksterne, da det ikke i tilsvarende grad betragtes som en kerneydelse.

Mange ledningsejere har en betydelig backlog af dokumentation, som aldrig er blevet lagt ind i GIS systemet. Eller situationen er, at man er bekendt med datakvalitetsproblemer fra konverteringsprojekter, dårlige GIS løsninger, ukorrekte bulk opdateringer eller lign. The Drawing Office står klar til at løse denne type opgaver.

Problemer med datakvalitet kan udvikle sig til reelle show-stoppere i forbindelse med integration og automatisering. Derfor er det meget vigtigt, at man som forsyningsselskab har fokus på kvalitet og aktualitet af data i GIS.

Har du brug for hjælp kontakt Ane Blaabjerg på +45 22743074 eller skriv på abl@the-drawing-office.com eller CEO Lars Struwe Christensen for mere information på lsc@breakoutimage.dk eller se: www.the-drawing-office.com.

Share :