breakoutimage A/S solgt til Smallworld Systems AS i Oslo

Det er med stor fornøjelse at vi kan annoncere sammenlægningen af breakoutimage A/S i Danmark og Smallworld Systems AS i Norge. Smallworld Systems AS køber 100% af aktierne i breakoutimage A/S og skaber dermed et stærkt nordisk kompetencemiljø under én ledelse for Smallworld GIS teknologi og applikationer. Med mere end 20 ansatte har vi mange års erfaring med at arbejde med de dygtigste operatører som kunder indenfor telekom, fjernvarme og energi. Vores medarbejdere er en stærk kombination af erfarne udviklere og løsningsarkitekter med mange års erfaring med levering af løsninger, og unge udviklere med den bedste uddannelse indenfor vores fagområder.  Vores mål er fortsat at vi skal have de bedste Smallworld applikationsudviklere udenfor Smallworlds udviklingscenter i Cambridge (UK).

Det nye selskab vil blive i stand til at servicere den stigende internationalisering af de skandinaviske kunder på tværs af Danmark, Norge, Sverige og Island og via det eksisterende gode samarbejde med Spatialworld OY i Finland serviceres også Finland og de Baltiske lande.

”Samarbejdet mellem GE og partnere i Norden har i mange år været tæt og godt, så dette skridt er en naturlig udvikling og forventes derfor ikke at blive nogen stor ændring for GE og vores ansatte. Vores kunder vil derimod have nemmere adgang til flere ressourcer og specialister” udtaler Rolf A. Hillestad, Bestyrelsesformand i Smallworld Systems AS.

Smallworld produktsuiten, med tilhørende systemer og ydelser, benyttes af både nordiske, nationale og regionale operatører og forsyningsselskaber indenfor en bred vifte af infrastrukturer: fiberbredbånd, coax kabel-TV, fjernvarme, gas, køling, gadelys og elektricitet. Smallworld understøtter effektiv planlægning, etablering, drift og udvikling af enkle lokale net såvel som landsdækkende og internationale net og kritisk infrastruktur hos private og offentlige selskaber.

Smallworld Systems AS blev stiftet i 1992 og ejes af de ansatte. Breakoutimage A/S blev tilsvarende grundlagt i 1999 i Danmark. Efter sammenlægningen af de to selskaber vil det nye selskab have over 20 ansatte med kontorer i Oslo og København og vil fortsat ejes af medarbejderne.

For mere information kontakt:

Rolf A. Hillestad, rhi@smallworld.no,+47 900 32 871 eller Lars Struwe Christensen, lsc@breakoutimage.dk, +45 4048 4663

Share :