BLIV EN DEL AF BREAKOUTIMAGE

Vores kunder er primært teleselskaber og forsyningsselskaber i Danmark og Skandinavien. Ud over løsninger baseret på Smallworld, arbejder vi også med en række nye værktøjer og platforme, nogen af dem på den absolutte ”bleeding edge”.

Hos os vil du blive del af et kompetent team med dybe kompetencer og et stort internationalt netværk. Vi kommunikerer på både dansk og engelsk til daglig, og forsøger på svensk, norsk, finsk og italiensk . Samarbejde og sparring på tværs er en naturlig del af vores dagligdag, og vi følger op og udvikler løbende hinandens kompetencer.

Ledige stillinger

Her kan du se de stillinger, der i øjeblikket er ledige. Er der ingen opslåede stillinger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

breakoutimage A/S søger struktureret og kreativ systemudvikler

breakoutimage A/S søger strukturerede og kreative systemudviklere

Ambitiøse og nysgerrige systemudviklere til udvikling på en globalt førende softwareplatform.

Placering: Toldbodgade, København.

Er du fortrolig med avancerede databasesystemer og applikationsudvikling og har du ydermere god kunde- og forretningsforståelse, så har du opfyldt nogle af de forventninger, vi har til vores systemudviklere.

Vores kunder er i øjeblikket primært teleselskaber og forsyningsselskaber i Danmark og Skandinavien. Vores løsninger er hovedsageligt baseret på den globalt førende GIS platform, Smallworld fra General Electric, men du kommer også til at stifte bekendtskab med en række nye værktøjer og platforme – nogen af dem på den absolutte ”bleeding edge”.

Hvem er du?

Som Systemudvikler hos breakoutimage A/S bliver du involveret i udvikling af vores produkter og kundespecifikke løsninger. Du betragter grundig dokumentation som noget helt naturligt og er altid fokuseret på at aflevere en færdig løsning, som du ved vil løse kundens problem.

Enten er du nyuddannet datalog eller civilingeniør eller også har du nogle års erfaring med software- og databaseudvikling. Alternativt har du en baggrund som diplomingeniør, datamatiker eller lignende på bachelor niveau, men lad høre fra dig hvis du selv mener at have en relevant baggrund.

Du har erfaringer med f.eks. C#, Java eller lignende objektorienterede platforme og du må også meget gerne føle dig tilpas med PostgreSQL, Oracle, MS SQL server, PostGIS, OpenLayers og GeoServer. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har andre erfaringer, du mener vil passe ind hos os. Overordnet set har du mod på at arbejde med geografiske informationssystemer og applikationsudvikling med stor fokus på usability og GUI. Og så er du nysgerrig og glad for at lære og forstå komplekse løsninger og teknologier.

Som person er du selvstændig med eget drive, har en høj abstraktionsevne og formår både at arbejde struktureret og målrettet og alligevel bevare den kreative og innovative vinkel på de løsninger, du skaber. Du er en ”stolt håndværker” med fokus på kvalitet, der følger problemer til dørs og er direkte, men altid konstruktiv i din kommunikation med både kunder og kolleger.

Sidst men ikke mindst formår du at holde gejsten og humøret højt hos dig selv og dine kolleger, når der er tryk på med mange deadlines og en travl hverdag, med en god blanding af længerevarende, komplekse projekter og mange, mindre, løbende opgaver. I øvrigt foregår megen af vores kommunikation på engelsk, både skriftligt og mundtligt, selvom dialogen med kunderne oftest er på dansk.

Vi tilbyder

Du vil blive del af et lille, men kompetent og internationalt team med dybe kompetencer og et stort internationalt netværk. Samarbejde og sparring på tværs er en naturlig del af vores dagligdag, og vi følger op og udvikler løbende hinandens kompetencer.

Vi tilbyder konkurrencedygtige vilkår i et team der trods lang erfaring arbejder med en ”opstartskultur”.

Om breakoutimage A/S:

breakoutimage A/S (www.breakoutimage.dk) er autoriseret partner i Danmark og Sverige for en af verdens største og mest innovative software virksomheder, GE Grid Solutions (www.gegridsolutions.com). Vi har gennem de seneste snart 20 år serviceret en lang række af landets største telekommunikations- og forsyningsvirksomheder med GIS-løsninger baseret på Smallworld fra GE. Disse løsninger er karakteriseret ved at være komplekse, skalérbare og fleksible, rettet mod at løse kundens konkret behov for at kunne projektere, udføre og efterdokumentere forsyningsnetværk. Vi har derudover en række nye initiativer i støbeskeen som vi glæder os til at fortælle mere om.

Forhåbentligt er du blevet nysgerrig? Så ring endelig og hør nærmere.

Ansøgning og kontakt:

Direktør Lars Struwe Christensen, lsc@breakoutimage.dk, +45 4048 4663.

ANSØG

Uopfordret ansøgning

Send os dit CV og fortæl os, hvordan du kan hjælpe os med at skabe endnu mere værdi for vores kunder.
ANSØG
Ansøg
Vedhæft ansøgning
VÆLG FIL
Ingen fil er valgt
Vedhæft CV
VÆLG FIL
Ingen fil er valgt
Vedhæftede filer skal være af typen .pdf, .doc eller .docx.